dilluns, 7 de desembre de 2020

Projecte dinosaures


💛 HOLA DINOSAURES!💛

Famílies! fa temps us vam informar que ens diem els Dinosaures!!

Doncs bé, l'entrada del blog d'avui és per explicar la feina que estem fent a la classe per saber més d'aquests animals. 

👉Tenim a la classe les feines que fem a casa i que mostren els nostres coneixements previs i els nostres interessos sobre el tema. També, tenim llibres que ens ajuden a investigar.

 Parlem de: 

 -Tipus de dinosaures 

- El lloc on vivien: la vegetació, els volcans, els rius, els llacs, el clima, etc..

- L'alimentació.

- Les dimensions dels dinosaures. 

- Els esquelets

- Com vivien
👉 Per treballar les dimensions vam parlar de decorar la porta amb diferents tipus de dinosaures a escala real. Per tant, vam estar entenent les unitats de mesures, el metre i els centímetres👉 Vam decidir decorar la porta amb dinosaures que estàvem descobrint. Volíem fer-los a escala real i saber moltes característiques d'ells. 

Finalment, ens hem adonat que només podem fer a escala real els que són més petits, ja que hi ha dinosaures com el Tiranosaure Rex, el Diplodocus o el Triceratps que no ens hi caben perquè fan més de 3 metres. 

De moment n'hem pogut fer tres: El Microraptor (42cm) , el Velociraptor (50cm) i el Pterodactilo (1m i 50cm amb ales obertes).  

(Si feu click a la foto veureu algunes fotos de com hem pintat els dinosaures)

Encara no la tenim acabada, però a mesura que fem, anem col·locant. També, hem fet un Triceratops molt gran, no tant com ho era realment, però suficient per entendre les dimensions dels diferents dinosaures.

👉 Fem videotrucades amb el paleontòleg Doctor Isidre Fòssil. Ell ens proposa preguntes i reptes per tal d'anar descobrint més sobre els dinosaures. 


👉 Visualitzem capítols de la sèrie Dino Dana. Quan estem tranquils dediquem algunes estonetes a veure capítols de Dino Dana, una sèrie on la Dana és una nena amb molt interès pels dinosaures que ens proporciona molta informació a través d'una història. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada