dilluns, 7 de desembre del 2020

Projecte dinosaures


đź’› HOLA DINOSAURES!đź’›

FamĂ­lies! fa temps us vam informar que ens diem els Dinosaures!!

Doncs bĂ©, l'entrada del blog d'avui Ă©s per explicar la feina que estem fent a la classe per saber mĂ©s d'aquests animals. 

👉Tenim a la classe les feines que fem a casa i que mostren els nostres coneixements previs i els nostres interessos sobre el tema. TambĂ©, tenim llibres que ens ajuden a investigar.

 Parlem de: 

 -Tipus de dinosaures 

- El lloc on vivien: la vegetaciĂł, els volcans, els rius, els llacs, el clima, etc..

- L'alimentaciĂł.

- Les dimensions dels dinosaures. 

- Els esquelets

- Com vivien
👉 Per treballar les dimensions vam parlar de decorar la porta amb diferents tipus de dinosaures a escala real. Per tant, vam estar entenent les unitats de mesures, el metre i els centímetres👉 Vam decidir decorar la porta amb dinosaures que estĂ vem descobrint. VolĂ­em fer-los a escala real i saber moltes caracterĂ­stiques d'ells. 

Finalment, ens hem adonat que nomĂ©s podem fer a escala real els que sĂłn mĂ©s petits, ja que hi ha dinosaures com el Tiranosaure Rex, el Diplodocus o el Triceratps que no ens hi caben perquè fan mĂ©s de 3 metres. 

De moment n'hem pogut fer tres: El Microraptor (42cm) , el Velociraptor (50cm) i el Pterodactilo (1m i 50cm amb ales obertes).  

(Si feu click a la foto veureu algunes fotos de com hem pintat els dinosaures)

Encara no la tenim acabada, però a mesura que fem, anem col·locant. TambĂ©, hem fet un Triceratops molt gran, no tant com ho era realment, però suficient per entendre les dimensions dels diferents dinosaures.

👉 Fem videotrucades amb el paleontòleg Doctor Isidre Fòssil. Ell ens proposa preguntes i reptes per tal d'anar descobrint mĂ©s sobre els dinosaures. 


👉 Visualitzem capĂ­tols de la sèrie Dino Dana. Quan estem tranquils dediquem algunes estonetes a veure capĂ­tols de Dino Dana, una sèrie on la Dana Ă©s una nena amb molt interès pels dinosaures que ens proporciona molta informaciĂł a travĂ©s d'una història. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada